3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

WC Ontstoppen Zeist

Wij beëindigen uw WC verstopping!

WC Ontstoppen Zeist

WC ontstoppen Zeist? Het is een hele vervelende klus en helaas krijgt iedereen er wel eens mee te maken: een wc die ontstopt moet worden.

Wanneer een toilet verstopt zit is dat erg vervelend. In de meeste gevallen gaan verstoppingen gepaard met een nare geur. In veel gevallen zien we dat deze klussen lastig te verhelpen zijn.

Het ontstoppen van een wc kan op verschillende manieren gebeuren. Wij hebben deze voor u uitgewerkt op deze pagina.

Wilt u uw wc liever laten ontstoppen door een ervaren ontstopper? Bel nu vrijblijvend met WC Ontstoppen Zeist op 030 308 07 51 om uw klus te bespreken.

Oorzaak wc verstopping opsporen

Wanneer u zelf uw wc gaat ontstoppen zijn twee dingen belangrijk. Het eerste wat u moet zien te achterhalen is waar de verstopping zich bevindt.

Daarnaast is het belangrijk om te weten te komen waar de verstopping door is ontstaan. In veel gevallen zien we dat een vastzittend object de verstopping veroorzaakt.

Afhankelijk van wat de oorzaak is en waar de verstopping zich bevindt, kunt u bepalen op welke manier u uw verstopping het best kunt verhelpen.

Is de verstopping ontstaan omdat er bijvoorbeeld een wc-blokje in het toilet is gevallen? Hanteer dan een aanpak waarmee de verstopping terug naar boven gehaald wordt.

Heeft u liever dat uw verstopping wordt verholpen door een ervaren loodgieter? Maak dan snel een afspraak met Riool Ontstoppen Zeist.

Zichtbare wc verstopping

Is de verstopping zichtbaar vanaf de buitenkant? Dan mag u van geluk spreken. In veel gevallen kunt u deze verstoppingen eenvoudig met de hand verwijderen.

Bij een groot gedeelte van de verstoppingen bevindt de oorzaak zich in de kronkel achter de wc. Dit is de sifon. Wanneer dit bij u het geval is kunt u dit zelf verwijderen.

Trek een paar rubberen handschoenen aan en verwijder de verstopping met de hand. Gooi de oorzaak van de verstopping niet terug in de wc, maar in de daarvoor bestemde afvalcontainer.

Krijgt u het zelf niet voor elkaar? Neem dan contact op met een ervaren ontstopper van Riool Ontstoppen Zeist op 030 308 07 51.

Wc ontstoppen met plopper

Heeft u uw wc nog niet weten te ontstoppen? Probeer u wc dan te ontstoppen met de welbekende plopper.

Maak alvorens u aan de slag gaat, de ontstopper flexibel door deze een tijdje in een bak met warm water te houden. Hierdoor zal de ontstopper beter aansluiten op de afvoer. Wanneer de plopper flexibel genoeg is, kunt u aan de slag gaan.

Zet de plopper op de hals van het toilet. Zorg ervoor dat de plopper de leiding volledig afdekt. Trek de ontstopper vervolgens snel naar u toe. Hierbij ontstaat zuigkracht, die ervoor moet zorgen dat de verstopping naar boven komt.

Pas wel goed op! Zet niet teveel kracht bij het drukken tegen de leiding. Hiermee kunt u de verstopping namelijk verergeren. Bij deze methode draait het namelijk om het terugtrekken van de ontstopper. Hopelijk zorgt dit voor een ontstopping.

Wilt u uw wc laten ontstoppen door een ervaren monteur? Neem dan contact op met WC Ontstoppen Zeist.

Wc verstopping verhelpen met afwasmiddel

Heeft u nog steeds het idee dat de wc verstopt zit? En denkt u dat vet of papier hier de oorzaak van is? Probeer uw wc dan te ontstoppen met afwasmiddel.

Voordat u aan de slag gaat, raden wij u aan de vloer rondom het toilet af te dekken met een doek. Vervolgens kunt u aan de slag.

Vul een emmer met warm water. Gooi hier vervolgens afwasmiddel bij. Meng dit goed door elkaar en gooi dit samen in de wc.

Zorg wel dat u geen kokend water in de wc gooit. Dit kan namelijk schade aanrichten aan het porselein van het toilet.

Bel gratis met de vakmannen van WC Ontstoppen Zeist om uw situatie te bespreken 030 308 07 51.

Let op met een ontstoppingsveer

Het is mogelijk om een wc te ontstoppen met een ontstoppingsveer. Pas hier wel mee op. Je kunt makkelijk je porselein of de binnenkant van je leiding beschadigen.

Wilt u toch gebruik maken van de veer, probeer dan de verstopping los te wrikken wanneer je hem bereikt hebt. Haal daarna voorzichtig de veer weer uit het toilet.

Krijgt u het niet voor elkaar om zelf uw wc te ontstoppen en schakel je liever de hulp van Ontstoppingsdienst Zeist in? Neem dan nu contact op!

Wc verstopping nog aanwezig?

Sommige problemen kunt u niet zelf oplossen. Ze vereisen dan professionele apparatuur die te duur is voor een enkele verstopping.

Gelukkig hebben wij van Riool Ontstoppen Zeist, deze apparatuur wel tot onze beschikking. We helpen u dan ook graag met de meest complexe situaties.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak of voor meer informatie. Wij lossen alle problemen snel en vakkundig op. U kunt ons bereiken op 030 308 07 51. Dan komen we snel bij u langs om uw wc verstopping te verhelpen.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Zeist helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Zeist? Riool Ontstoppen Zeist staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Zeist.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Zeist? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Zeist!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Zeist

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Zeist?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Zeist via 030 308 07 51. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 030 308 07 51

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Zeist?

De prijzen van Riool Ontstoppen Zeist zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Zeist komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Zeist?

Ontstoppingsdienst Zeist ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Zeist verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Zeist helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Zeist bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Zeist inschakelen? Neem gerust contact op via 030 308 07 51.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Zeist en omstreken. Waar u ook woont in Zeist, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont In Zeist centrum, Noord, West, Zuid, Oost of Huis ter Heide. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 030 308 07 51 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Zeist zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Zeist op 030 308 07 51.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Zeist? Neem gerust contact op via 030 308 07 51.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Zeist op 030 308 07 51.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Zeist was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

SV Phoenix

Riool Ontstoppen Zeist is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Hotel Theater Figi

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Zeist.

Esther

Diakonessenhuis Zeist

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Zeist is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button